19. tammikuuta 2015 kello 16.24.49

Pilotointi ja testaus käynnistynyt

Nuortenideat.fi:n (Ungasidéer.fi) on vaikuttamispalvelu kaikille nuorille Suomessa. Vaikuttamispalvelun testaus ja pilotointi on käynnistynyt ja kestää maaliskuun alkuun asti. Pilottorganisaatioita ovat Porvoon nuorisotoimi, Turun tyttöjen talo, Viikin yhteiskoulu, Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry, Kuuloliitto ry, Espoon nuorisovaltuusto, Nuorisoasiain neuvottelukunta Nuora ja Koordinaatti.

Erilaiset pilottiorganisaatiot varmistavat sen, että palvelun käytön kannalta saadaan mahdollisimman monipuolista kokemusta, palautetta ja kehittämisehdotuksia. Pilotoinnin päätyttyä muutkin organisaatiot voivat ottaa palvelun käyttöönsä. Tämä tapahtuu maaliskuussa 2015, jolloin käynnistyy laajempi vaikuttamispalvelun käyttöönotto ja markkinointi.

Vaikuttamispalvelua voivat hyödyntää omassa toiminnassaan ja nuorten tavoittamisessa esimerkiksi yhden kaupungin tai kunnan alueelta useat eri toimijat, kuten erilaiset järjestöt, nuorten vaikuttajaryhmät, yksittäiset koulut ja oppilaitokset. Palvelun käyttöönottoon liittyen kysymykset ja yhteydenotot voi lähettää sähköpostitse tuki (at) nuortenideat.fi.